За нас

Повече от 45 години Кирково ООД е търсен партньор при производството на хидравлични и пневматични цилиндри. Нашите умения и опит гарантират, че предлагаме най-подходящите решения за Вашите нужди. 

В завода ни разполагаме с модерни производствени помещения и машини, които ни позволяват да създаваме продукти с висока прецизност и качество. Нашата цел е да предоставяме иновативни решения, които отговарят на най-високите стандарти и изисквания на нашите клиенти.

Екипът ни се състои от опитни инженери и специалисти в областта на хидравличното инженерство. Всички са силно мотивирани и отдадени на рaботата си. А благодарение на иновациите и непрекъснатото подобряване на нашите продукти и процеси успяваме да предложим едни от най-добрите решения на пазара на хидравлични цилиндри.

Нашето производство обхваща следните продуктови групи:

  •  Хидравлични цилиндри с диапазон от Ø32 до Ø600 с дължина до 9000 mm
  • Главни спирачни цилиндри и усилватели, инч-клапани (ЦУИК)
  •  Ръчни хидравлични помпи
  • Вакуум помпи

Ние сме горди да работим с клиенти от различни сектори, включително селско стопанство, строителство, машиностроене и много други. Нашата цел е да си сътрудничим с нашите партньори и да намираме индивидуално решение, което да отговаря на специфичните нужди и изисквания.

Нашият успех се основава на стремежът към нови знания, дългогодишен опит, всеотдайни служители и най-съвременна производствена база. Производствената ни площ се простира на 8500 кв. метра като разполагаме с най-новите CNC-металообработващи машини, както и високо прецизни нови роботи за заваряване и смяна на детайли.